3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Flonti Stacks: Hennesy en minderjarigen

Paaspop 2019 vrijdag

Ronnie Flex, de frontman van deze act, probeert hier nieuwe muziek uit. Maar ik kan het verschil niet horen. Het blijft in mijn ogen nog steeds dezelfde artiest en dezelfde liedjes, of ‘tracks’ zoals je het noemt.

Flonti Stacks komt op en er ontstaat gelijk chaos. Twaalfjarige meisjes die het eigenlijk gelijk verliezen. Bij de meeste artiesten is een gemixt publiek – jongeren en ouderen staan te genieten van de muziek, maar hier is het anders. Het is voornamelijk jong publiek. Niet dat daar iets mis mee is, maar het tekent het optreden wel. Er is veel minderjarig publiek dat waarde probeert te hechten aan de muziek die door de boxen komt.

Ik kan blijven zeuren over het publiek, maar dat wil ik niet. Oké, ik leef in 1973 maar zij niet en dat kan ik waarderen. Dit is de muziek van een generatie, laten we dat niet vergeten. En aan het publiek kon ik opmaken dat dit een top optreden was.

Iedereen ging uit zijn dak. Er werd een Moshpit gevormd alleen omdat Ronnie Flex dit het publiek opdroeg. De muziek was hard. De bas drukte door tot diep in de menigte. Er was energie, het leek alsof niemand moe aan het worden was, terwijl we al een paar uur bezig waren. Het was een oplader voor het publiek en zelf heb ik hier ook van geprofiteerd. Ik bedank daarom Flonti Stacks want ik ben opgeladen en klaar voor de late uren van Paaspop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12