3voor12 Utrecht

Festival Expeditie Rotsoord krijgt een tweede editie

Gratis en voor niets van cultuur genieten op alsmaar florerende locatie

Goed nieuws voor wie de eerste editie van vorig jaar had gemist: op 14 september dit jaar verandert Rotsoord wederom in festival Expeditie Rotsoord. Het eendaagse festival is een samenwerking tussen LE:EN en De Helling (als organisatie samen HE:LEEN) en is een initiatief om Rotsoord een sterkere plek op de kaart te geven. Op het festival is er ruimte voor muziek, kunst en performances. En de eerste bevestigingen zijn al binnen! Real Derek (poppy gitaarmuziek), Litzberg (rafelige gitaarpop), A.M. SAM (dansbare indie) en Smudged Toads (electronische krautrock) vullen de eerste plekken van het gevarieerde affiche op.

Naast wat er in 2018 gaande was, zijn de Watertoren en de wasstraat bij LE:EN dit jaar ook deel van het programma. Ook zal de loadingdock van De Helling één van de hoofdpodia zijn, wordt er een kinderprogramma georganiseerd bij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord en is er een extra onderdeel voor je dorst. Klein Berlijn en Taplokaal Gist nodigen namelijk enkele lokale bierbrouwers uit, voor wie trek heeft meer bijzondere alcoholische versnaperingen. Wat locatie betreft strekt het festival zich uit van De Helling tot aan Tafelboom.

Expeditie Rotsoord is gratis toegankelijk en duurt van 15.00 uur ’s middags tot middernacht. De rest van het programma wordt in de aanloop naar de dag zelf bekendgemaakt. Meer informatie is alvast hier te vinden.

Te zien: O.a. Real Derek, Litzberg, A.M. SAM en Smudged Toads, zaterdag 14 september 2019 @ Expeditie Rotsoord, Utrecht

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12