3voor12 Leiden

GPvNL Bootcamp #3 Out Of Skin

"Margot zal ons nu een zangles moeten geven"

De derde en laatste bootcamp van de Grote Prijs van Nederland vond plaats op een bijzondere locatie. De Wisseloord Studio's, waar allerlei grote artiesten,  zoals The Rolling Stones, 50 Cent en The Police, een album hebben opgenomen. De gear die er staat is miljoenen waard en zelfs de snoertjes zijn 5000 euro per meter. Heftig! Maar gelukkig investeren ze niet alleen in snoeren en doen ze ook superveel voor startende bandjes, dus check sowieso even wat ze eventueel voor jou kunnen betekenen. Tussen die dure spullen kreeg Out Of Skin hun workshops in aanloop naar de finale, en schreef er dit verslag over.

Bij de Podium Presentatie Workshop kregen we oefeningen en tips over onze houding, concentratie en hoe je kunt ontspannen voor en tijdens je gigg. Leuk om die dingen te leren, confronterend maar ook erg komisch. Daarna hebben we ons opgesplitst zodat we het meest uit de dag konden halen. Maartje ging naar de workshop Presskit. Handig om te weten wat de pers van je wilt en hoe je dit tot op zekere hoogte zelf kunt sturen. Met de kritische blik op onze bio kunnen we zeker wat. Wouter was naar de workshop Netwerken. Dus hij heeft vooral een beetje lopen kletsen met alle deelnemers. De workshop Vocal Coaching ging over stemgebruik en stemonderhoud. Erg handig als je veel optredens hebt en een beetje zuinig wilt zijn op je stem. Dus Margot zal ons nu een zangles moeten geven.

We besloten de dag met een gesprek met onze manager Steijn Koeijvoets en de directeur van de GPvNL, Susanne van Lieshout. We hebben vooral gepraat over de voorbereiding op de finale en onze plannen daarna. We doen als Out Of Skin nog alles zelf, dus het sparren over plannen en doelen is fijn en al helemaal met ervaren mensen.

Je kunt hier stemmen op Out Of Skin voor de finale van de GPvNL, maar kom vooral naar Paradiso, op zondag 13 mei om 19.00u! De band belooft er alles aan te doen om die avond onvergetelijk te maken!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12