3voor12 Gelderland

Arnhemse Zomervreugde Festival keert terug in 2020

Mix van muziekstijlen R&B, hiphop, house & disco

Na een geslaagde eerste editie keert het Arnhemse festival Zomervreugde op 20 juni 2020 terug, opnieuw op Papendal bij Arnhem. Met 5.000 bezoekers was het festival vorig jaar uitverkocht.

Volgens de organiserende partijen Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live was er in Arnhem behoefte aan een veelzijdig festival met goede toegankelijkheid voor een breed en jong publiek. Het succes van de eerste uitverkochte editie bevestigde hun vermoeden. “Ons concept met een mix van de muziekstijlen R&B, hiphop, house & disco is meer dan goed ontvangen. De diversiteit van het publiek was groot", zegt Niels Leferink, programmeur van Luxor Live en één van de initiatiefnemers van het nieuwe festival.

De organisatie is inmiddels hard aan het werk om een nog groter en veelzijdiger festival neer te zetten. Zo zullen er komend jaar verscheidene nieuwe podia zijn, waaronder een podium met Latijns-Amerikaanse muziek en een uitgebreide chill-area. Sport en spel zullen dit jaar ook een prominentere rol krijgen. Leferink: “Dit jaar gaan we voor nog meer sport, spel & beleving. Iets dat perfect aansluit op de locatie van het festival op Papendal.”

Het festival is op 20 juni 2020 van 13:00 tot 00:00 op Papendal in Arnhem. Kaarten zijn vanaf vrijdag 24 januari verkrijgbaar via www.zomervreugdefestival.nl. Via diezelfde site kan men zich vanaf heden aanmelden voor de pre-registratie, waarmee tickets extra voordelig besteld kunnen worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12