steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Line-up Stukafest 2019 bekend

In een studentenkamer genieten van eigenzinnige acts

Stukafest staat alweer bijna voor de deur. Op woensdag 13 februari kun je weer genieten van intieme optredens in de woningen van Utrechtse studenten. Naast een mystery-act, cabaret, dans en film, staan er negen muzikale acts op het programma. Wat is er onder andere te doen op deze culturele avond?

Met haar herkenbare songteksten over analoge synth-beats laat Aafke Romeijn menig hart sneller kloppen. Kleine liedjes die doorverwijzen naar literaire uitstapjes, liefdesverdriet en politieke incorrectheid passen thematisch gezien goed in een studentenkamer.

Winnaar van de Grote Prijs van Nederland Glenn Foreman vult de studentenkamer met melancholie en vreugde. Waar hij je het ene moment laat ronddwalen in zijn droevige liedjes trekt hij je het volgende moment zo uit de mist om je te laten dansen op zijn aanstekelijke gitaarliedjes.

Het Utrechtse MomentOpnames vermengd cabaret en muziek op een luchtige manier. Al laat je de hond uit of maak je je ontbijt klaar, voor elk moment hebben de drie heren wel een tijdloos liedje.

Genieten van absurde melodieën kun je bij Kittiwake. Deze drie gasten weten hun creatieve ideeën een plek te geven in een gestructureerde brainstorm, door middel van indie-pop en eigenzinnige visuals.

Hoe zorg ik dat ik niks mis?
Tijdens Stukafest zullen er drie rondes van elk een half uur zijn die door de gehele stad plaatsvinden. Je stelt zelf een programma samen van de acts die jij wilt meemaken. Via de website van Stukafest kun je zien welke artiest op welke locatie speelt.

Ronde 1: 20:30 – 21:00
Ronde 2: 21:30 – 22:00
Ronde 3: 22:30 – 23:00
Afsluiting: 22:00 – 3:00

Te zien: Brothermood, Terence Roelofsen, Aafke Romeijn, Glenn Foreman, winnaar Slag om Stukafest, Kittiwake, Mystery Act en MomentOpnames, woensdag 13 februari 2019 @ Stukafest, Utrecht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht