steun 3voor12
3voor12 Gelderland

The Naked Sweat Drips pakt de draad weer op

Met een nieuwe bandsamenstelling vanaf maart 2019 verder

The Naked Sweat Drips heeft de afgelopen periode de tijd genomen om het verlies van gitarist Kristian Strik te verwerken. Het gemis is en blijft groot, maar naarmate de tijd verstrijkt krijgt de band ook steeds meer zin om weer met The Naked Sweat Drips te spelen, te repeteren en het album dat afgelopen maart nog met Kristian is opgenomen, uit te brengen. Vanaf maart 2019 gaat de band dan ook verder in een nieuwe samenstelling.

Toetsenist Luc Jeuken van de band gaat verder met zijn eigen hardcore/shoegazeband To Adelaide en niet meer op het Hammond-orgel van The Naked Sweat Drips.

Zonder Luc en Kristian is het onmogelijk The Naked Sweat Drips op dezelfde voet verder te laten gaan. Vandaar dat een nieuwe weg wordt ingeslagen met een nieuw bandlid. Het afgelopen jaar werd het de band heel snel duidelijk dat er maar één iemand was met wie we The Naked Sweat Drips voort zouden willen zetten en wel als vijftal met Tjeu Raaijmakers op gitaar. Sinds de eerste demo’s uit 2011 is hij betrokken bij de band. Als (muzikale) vriend maakte hij de ontwikkelingen van The Naked Sweat Drips van dichtbij mee.

The Naked Sweat Drips is volop aan het repeteren om in maart op volle oorlogskracht op de podia te staan.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland