3voor12 Gelderland

6e editie Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Met o.a. optredens in de trein

Op 16 november is de 6e editie van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Wat begon als een klein feestje in de DRU Cultuurfabriek om de Achterhoekse popcultuur te vieren, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over dertig locaties met honderden deelnemers.

Locaties die meedoen zijn onder meer Blend Eventlab, Silvox Studio, Brugman Muziek, DRU Cultuurfabriek, Muziekcafé Kashmir, Proeflokalen Zutphen, Rock Café Taste en Wim’s Muziekkelder. Op de treinlijnen Doetinchem-Winterswijk en Winterswijk-Zutphen zullen ieder uur nieuwe muzikanten inchecken om de reizigers te verrassen, waaronder Stef Woestenenk en Yara Beeks. 

Artiesten die verder meedoen zijn o.a. Exray, ContraFools, Frantic Vermin, FRÉ, Handsome Molly, Liquid Love Machine, Mart Hillen, Raw Flowers, Shock Royal, High Altitude, The BBR Band en The Blacktop Symphony. De openingsavond op 15 november is traditioneel in de DRU met Raw Flowers, Exray en The Blacktop Symphony.

Op de website www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl is een totaal overzicht van locaties en artiesten te vinden. Dit zal de komende week actueel gehouden worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12