steun 3voor12
3voor12 Friesland

Nieuwe release: YVI

Majesty

Na een drukke Popronde in het najaar van 2018 en shows tijdens Eurosonic is YVI zich aan het voorbereiden op het volgende event, namelijk het uitbrengen van het album A Few Words Of Comfort op 11 april aanstaande middels een show in Hedon. 
Het album bestaat uit negen tracks die singer-songwriter Diederick Brandsma schreef voor dierbaren. Deze derde single Majesty die op 15 februari het levenlicht zag, is echter een notitie aan zichzelf gericht.

Diederick vertelt over het nummer Majesty: "Eigenlijk vertelt het mij dat ik af en toe even rustig aan moet doen. Het is heel leuk om ergens hard voor te werken, omdat je graag resultaat wilt behalen. Maar soms duurt het een tijd voordat het resultaat behaald kan worden en moet je daarom wat rustiger aan doen. Lange duur lopen als de weg lang is, sprinten als het doel dichterbij ligt. Dit liedje interpreteer ik voor mezelf de laatste tijd vooral op die manier, omdat ik niet altijd even goed ben in inschatten hoe lang de weg is. En op zo’n moment, als ik uitgeput en onrustig ben lang voordat het doel bereikt is, denk ik: vroeger leek het leven zo veel minder gecompliceerd. Ik zou willen dat ik weer in mijn wiegje lag, met het geluid van de babymobile dat me in slaap wiegt. Geen deadlines, geen verwachtingen, geen geforceerde gesprekken met mensen. Gewoon slapen, wakker worden, eten, huilen, lachen, brabbelen en dan weer gaan slapen."

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland