3voor12 Utrecht

Josbros dropt korte speelfilm

Nieuwe video bevat drie nummers van debuutalbum Therapie

Op vrijdag verscheen Therapie, het sterke debuutalbum van Josbros. Twee dagen later dropte de Nieuwegeinse rapper een video. Of eigenlijk is het een hele korte speelfilm, waarin drie nummers van Therapie naar een samenhangend verhaal zijn vertaald: ‘Wat Je Need’ en de dubbeltrack ‘Cutoff / FU2’. Die laatste gaat over het verbreken van oude (foute) vriendschappen.

“Ik loop voor niemand en niets meer weg”, vertelt Josbros in een interview aan 3voor12’s Timo Pisart over het album. “Ik confronteer al mijn pijn, al mijn demonen. Ik geloof dat je daar uiteindelijk sterker van wordt. Aan het eind van de dag heeft iedereen mental issues. Iedereen heeft een stemmetje in zijn hoofd of onzekerheden. Het is maar hoe je ermee omgaat. En de mensen die doen alsof ze nergens last van hebben? Dat zijn de mensen die het hardst faya gaan when the shit hits the van.”

Josbros is vrijdag 14 februari 2020 te zien in dB’s tijdens de releaseparty van Willienees’ album Plug van de Pettenflet. Op maandag 10 februari speelt hij live in 3voor12 Radio.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12