3voor12 Utrecht

Aanmeldingen Kei van Amersfoort 2020 geopend

Het strijdveld van de Amersfoortste bandwedstrijd is weer te betreden

Alle lokale muzikanten verzamelen: de inschrijvingen voor de Kei van Amersfoort zijn weer geopend! De muziekwedstrijd waar acts kunnen strijden om de titel ‘Kei van Amersfoort’ zet dit jaar het succes van vorig jaar voort met twee categorieën: pop en hiphop. Zoals altijd vinden de voorrondes plaats in de binnenstad van Amersfoort en host poppodium FLUOR de finale. 

In de nieuwe vorm, die de organisatie nu voor de tweede keer hanteert, krijgen twintig deelnemers de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. FLUOR-programmeur Tim van Veenschoten: “Het is anno 2020 belangrijker dan ooit om jonge talenten te scouten en ze het podium te bieden dat ze verdienen. Het is de ideale gelegenheid voor artiesten om nieuw publiek te bereiken, ervaring op te doen en te netwerken met professionals en andere artiesten.”

De winnaars krijgen naast de felbegeerde titel een prijzenpakket met studiotijd, coaching en extra kansen om op te treden. Eerdere acts die zich ‘Kei van Amersfoort’ mochten noemen zijn o.a.: Aaumffie, Project Bongo en INU INU (voorheen Nowhere Near). 

De popvoorrondes plaats op 3 april (Café Miles), 10 april (Boothill Saloon) en 24 april (Café Miles). Voor de categorie hiphop zijn de voorrondes op 3 april in Nieuwe Erven en op 17 april bij Per Expressie. De finales vinden ongeveer een maand later plaats, pop op 15 mei en hiphop op 22 mei. 

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 15 maart aanmelden via www.keivanamersfoort.nl. De enige vereiste is dat je uit omgeving Amersfoort komt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12