3voor12 Friesland

Lancering website van de Friese Vinyl Club

Support your locals!

Aan het begin van 2020 krijgen we lucht van de Friese Vinyl Club. Een mooi initiatief van Popfabryk, NeushoornSnoet & Smoel, Deepgrooves en Friesland Pop, waarbij per jaar vier Friese acts worden uitgenodigd om een release te verzorgen. 

Het initiatief beleeft een vliegende start met de release van MoToR van Hilbrandt. Het opstijgen van het vliegtuig gaat als een speer met een optreden in Neushoorn, waarbij ze de 12'' met trots live aan het publiek presenteren. Een aantal dagen later storten we collectief met z'n allen spreekwoordelijk ter aarde door het coronavirus en is er een aantal maanden van live optredens geen sprake. 

Dat betekent echter niet dat ze stilzitten bij de Friese Vinyl Club, want er gaat de website de lucht in. Op die site krijg je een overzicht van alle Friese uitgaves vanaf 2010 tot heden en zijn uiteraard de Friese Vinyl Club projecten te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om lid te worden van de club, waarbij je de release ontvangt en uitgenodigd wordt voor (vooralsnog) de exclusieve live release in Neushoorn.

Kijk op de gloednieuwe website van Friese Vinyl Club voor meer informatie, de Friese Platenkast en nieuws over de releases.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12