steun 3voor12
3voor12 Noord-Holland

Popronde Haarlem

Zaterdag 6 oktober

Aanstaande zaterdag is het zover: de Popronde komt naar Haarlem! Tijdens deze avond zullen er op verschillende locaties in de stad optredens te zien zijn. Van indie tot rock, van hiphop tot pop, voor ieder wat wils! Bekijk vooraf het programma, of bezoek je favoriete bar, club of pub en laat je verrassen. 

Een paar tips voor een diverse en gezellige avond: 

Wie aan het begin van de avond zin heeft in een energizer kan deze om 20:50 uur in de kleine zaal van Patronaat halen, waar op dat moment TAPE TOY het podium beklimt. De vier jonge bandleden weten wat rock is en zijn niet bang om dit aan het publiek te laten horen. Door het enthousiasme, zelfverzekerdheid en originaliteit kun je haast niet geloven dat deze band pas een jaar bezig is. 

JSSY gaat je om 21:00 uur voorzien van een divers optreden, waar geen genre aan te koppelen is. De bandleden worden geïnspireerd door zo ongeveer ieder icoon uit de muziekindustrie en combineren dit met hun gevoel en ce moment. Vergeet even alle invloeden om je heen en laat je lekker meenemen door de muziek. JSSY zal te zien zijn in DeDAKKAS.

Mocht je om 21:30 uur weer een opkikker nodig hebben, kun je die zeker in Lugogi's halen waar G.O.D. op dat moment aan het rocken is. De muzikanten performen onder het motto 'snel en hard'. Het label Nevermind The Hype is dan ook zeker terecht. 

Donna Blue, voor de schuifelaars en romantici onder ons. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek zorgen voor een zwoele setting. Donna Blue speelt om 21:45 uur in Wijnlokaal Louwtje.

LOVE COUPLE zal om 23:45 uur je aangeschoten (dan wel dronken) hoofd weer ontnuchteren, want deze act vereist het hele optreden lang je volle aandacht. De bandleden zijn eigenzinnig, bijdehand en ontzettend muzikaal, wat zorgt voor een boeiende performance. LOVE COUPLE speelt in de vierde zaal van Patronaat. 

Kijk hier voor meer informatie over Popronde Haarlem.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Noord-Holland