3voor12 Gelderland

Winactie: Een avond met stoere mannen en sterke voetbalverhalen

Win 2 kaarten voor de stoere vrijdagavond 26 oktober in Brebl

Wat hebben Björn van der Doelen, Arnhemmer Marcel van Roosmalen en Nijmegenaar Marcel Rözer gemeen? Juist, het zijn stoere mannen met sterke voetbalverhalen. Daarom zijn ze op vrijdagavond 26 oktober van 20.30 tot 23.00 uur in Brebl te gast bij een speciale voetbaleditie van ‘Stoere mannen, Sterke verhalen’.

3voor12 Gelderland mag 1x2 kaarten weggeven voor deze editie. Mail je interesse naar info3voor12gelderland@gmail.com en uit de inzendingen trekken we een winnaar!  Inzenden kan tot donderdag 25 oktober.

De wereld van de rock-'n'-roll barst van de sterke verhalen en de wereld van de literatuur swingt. Daarom organiseren Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids 'n' Billies festival al een tijdje samen de 'Stoere mannen, Sterke verhalen'-avonden.

Geboren Arnhemmer Marcel van Roosmalen is vooral bekend als columnist van het NRC, maar schreef vele langere reportages over onder meer sport, ‘zijn’ stad Arnhem en Vitesse. Kenmerkend is zijn droge, soms cynische blik op Nederland en de menselijke tekorten van haar bewoners. Zijn laatste boek ‘Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt’ bevat een bloemlezing van reportages uit onder meer De Correspondent, Hard gras, VARAgids en Nieuwe Revu.

Björn van der Doelen nam na een voetbalcarrière op 29-jarige leeftijd afscheid van het betaalde voetbal bij zijn toenmalige club NEC. Hij stortte zich op die andere grote liefde van hem: muziek. Inmiddels is hij vijf albums verder en heeft hij zich ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine.

Deze avond wordt gepresenteerd door de Nijmeegse schrijver/sportjournalist Marcel Rözer, bekend van o.a. zijn columns in De Gelderlander. Gedurende de hele avond draaien dj’s Edwin en Erik muziekjes met een voetbaltwist.

‘Stoere mannen, Sterke verhalen’ in Brebl. Brebl (Waalbandijk 14 e/f in Nijmegen). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl en kosten € 10,- voor biebleden en studenten. Overige bezoekers betalen € 12,50.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12