De Machine #85: Worden het piepers of auto's?

Festivalorganisatoren met handen in het haar

Je zou het niet denken als je naar buiten kijkt, maar de zomer staat voor de deur. En nog altijd is het garantiefonds voor organisatoren niet rond. Waar hangt het op? En waarom trekken festivals nu een voor een de stekker eruit in plaats van gebruik te maken van de miljoenen die het kabinet beschikbaar stelt? We hebben al meerdere afleveringen gepraat over de stroperige uitrol van het garantiefonds voor evenementen. Deze keer spreken we een ambtenaar van de Rijksdienst Voor Ondernemers, die de regeling straks mag uitvoeren. Waar hangt het op?

Verder in deze Machine ook vrolijkheid: Apple geeft je 'gratis' lossless audio, dus we gaan lekker geluidskwaliteit-nerden. En we zetten de vrijwilligers in de spotlights die staan te popelen om de festivals en clubs weer in te gaan. Zijn zij straks de redding van de live-industrie?

Atze de Vrieze en Niels Aalberts nemen je in deze podcastserie mee naar de wereld achter de muziek. Naar de businessbeslissingen die bepalen hoe we met zijn allen naar muziek luisteren. Ze praten je door het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten en platenmaatschappijen.

Abonneren kan natuurlijk direct. Hier op iTunes. Hier op Stitcher. Hier als RSS feed.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12