3voor12 Groningen

Line-up Paradigm Festival compleet

Met Octave One, Benny Rodrigues en vele anderen

De line-up voor Paradigm Festival op 9, 10 en 11 augustus is compleet. Dinsdag werden de laatste namen toegevoegd aan het programma. Op het affiche van deze editie onder meer technogrootheden als SHDW & Obscure Shape, diverse drum-and-bass dj’s van Break-Fast en houselegende DJ Rolando. Andere grote namen zijn onder andere Margaret Dygas, Red Axes en The Horrorist. Net als andere jaren is er aan diversiteit in ieder geval geen gebrek.

De dj’s draaien op vrijdag, zaterdag of zondag op de verschillende stages op het Suikerunieterrein, de thuisbasis van Paradigm. Er zijn divers podia buiten, zoals de Forest Stage, in een klein bos op het terrein. Maar natuurlijk kan er ook binnen worden geraved: bijvoorbeeld op de hypnotiserende techno van onder andere  Octave One in het iconische gebouw van de voormalige suikerfabriek. Ook dit jaar worden een aantal stages door anderen gehost. Zo is er een stage voor LOFT-residents en de dj’s van OOST.


Er zijn nog tickets beschikbaar voor de losse dagen of het gehele weekend. Kijk voor meer informatie en de tickets op www.paradigmfestival.com. 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12