3voor12 Groningen

Small Town Bandits op 3voor12 Lokaal Online Festival

Lokale afdelingen van 3voor12 slaan de handen ineen met eigen festival

Met het wegvallen van alle concerten en festivals voor de voorzienbare toekomst is het zoeken naar alternatieven. Een mens kan immers niet te lang zonder muziek blijven zitten. We zagen daarom al diverse initiatieven ontstaan, zoals online festivals en lange livestreams. Een paar lokale afdelingen van 3voor12 besloten toen om ook de handen ineen te slaan voor een eigen alternatief. 

Wij uit Gronigen doen daar graag aan mee en daarom presenteren wij het 3voor12 Lokaal Online Festival! Deze zal plaatsvinden op zondag 12 april, vanuit je luie stoel. Verder doen ook de redacties uit Gelderland, Delft, Rotterdam, Drenthe, Dordrecht, Den Haag, Friesland Breda en Noord-Holland mee. Iedere redactie levert een act uit zijn regio aan en voor Groningen zijn Small Town Bandits van de partij! 

Deze vier mannen behoeven in Groningen amper introductie. Al sinds 2016 zijn ze daar op de podia te bewonderen en menigeen kan het refrein van When I Go Home meezingen. De kracht van Small Town Bandits ligt hem in aanstekelijke refreinen met sterke samenzang en melodische gitaarpartijen. Hierdoor blijven de nummers nog dagenlang in je hoofd zitten. 

Meer info over de rest van de line-up en hoe het evenement is te volgen kan je vinden in het facebook-evenement

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12