3voor12 Gelderland

Lokaal talent op de planken bij Rozet

Eerste editie van Rozessie5 op 12 februari

Woensdagavond 12 februari is de eerste gratis editie van Rozessie5 in Rozet Arnhem. Jonge performers uit Arnhem en omgeving krijgen deze avond de kans om te laten zien wat ze in huis hebben in podiumsessies van ongeveer twintig minuten. Tijdens de eerste editie treden deze acts op:

Kay Geurts is een Nijmeegse singer-songwriter en bracht in september 2019 zijn eerste ep uit. Singer-songwriter Amber Bouwsma combineert  elementen uit jazz, hiphop, soul en R&B met elkaar. Zilan Koscielniak maakt gebruik van haar eigen muziekarrangementen, die ze zelf maakt aan hand van instrumentals. Dj’s Thijs en Sjors draaiden tijdens de wekelijkse Sunset Sessions al heel wat plaatjes in Willemeen. Sjors (MC 1AB) is gespecialiseerd in hip-hop en Thijs is vooral thuis in liquid drum 'n bass.

Rozessie5 is dit jaar vijf keer in Rozet. Rozessie5 biedt jonge artiesten uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities. Rozessie5 is een initiatief vanuit Rozet en wordt mede georganiseerd door Jongin Arnhem en Sunset Sessions Willemeen. De volgende edities zijn op 6 april, 10 juni, 14 oktober en 9 december.

Eerste editie van Rozessie5. Entree gratis
5e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, Arnhem
Woensdag 12 februari 2020 van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12