steun 3voor12
3voor12 Gelderland

De Staat in DRU Cultuurfabriek

Vrijdag 27 juli in Ulft

Op vrijdag 27 juli komt De Staat naar de DRU Cultuurfabriek. Na de vier uitverkochte ‘In The Round’-shows in november 2017 is het even stil geworden rond De Staat. Ze hebben zich teruggetrokken in hun studio in De Basis in Nijmegen en daar werd hard gewerkt aan nieuwe songs voor de opvolger van het album O.

De mannen van De Staat zullen het live spelen zeker niet zijn afgeleerd, maar ze willen graag hun songs nog een keer spelen voor een wat kleiner publiek, zodat ze goed ingespeeld de festivalpodia op zullen gaan. Daarom speelt de band een aantal live shows in juli en augustus, waarvan één in de DRU.

De Staat vierde in 2017 hun 10-jarig bestaan. De band uit Nijmegen debuteerde in met hun album Wait for Evolution. Het jaar 2017 kende veel hoogtepunten voor de band: hun allereerste en tevens uitverkochte AFAS Live-show, Ambassadeurs van de Vrijheid op 5 mei, het eerste optreden in de Johan Cruyff-ArenA met The Rolling Stones en als hoogtepunt de vier uitverkochte In The Round-shows in hun eigen concerttent in Nijmegen. 

Klik hier voor tickets. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland