3voor12 Groningen

Marien Dorleijn (Moss) te gast bij vijfde Skills & Knowledge

Aankomende sessie geeft inzicht in de kunst van songwriting

De vijfde editie van de Skills & Knowledge sessies heeft als thema ‘The Best Song In The World: Songwriting’. In deze ongeveer drie uur durende sessie kunnen jonge muzikanten het één en ander opsteken over songwriting. Elke Skills & Knowledge sessie heeft een professional te gast en deze editie is dat Marien Dorleijn, bekend als zanger van de band Moss.

Dorleijn komt zijn kennis delen met de beginnende groep muzikanten van de sessie. Hij schrijft de muziek voor zijn band Moss, één van de grotere indiebands van Nederlandse bodem. Inmiddels hebben zij vijf platen uitgebracht en heeft Dorleijn dus meer dan genoeg ervaring om door te geven aan jonge Groningse acts.

De Skills & Knowledge sessies zijn een initiatief van POPGroningen, een organisatie die zich inzet voor muzikanten uit Groningen. De sessies zijn bedoeld voor jonge podium-acts uit Groningen. Zij kunnen bij de sessies laagdrempelig en goedkoop van professionals leren over bepaalde aspecten van het vak.

De Skills & Knowledge sessie over songwriting vindt plaats op zaterdag 12 oktober op de Sint Jansstraat 7 van 13:30 tot ongeveer 17:00. De kosten zijn €5,- en aanmelden kan hier.

Tekst: Els de Grefte 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12