BKS18: opwarmen met deze prachtige The National-concertvideo

Bereid je alvast mentaal voor op de intens prachtige show op Best Kept Secret

Time flies: volgende week is het alweer tijd voor Best Kept Secret! Weer lekker drie dagen lang vertoeven aan het meer, met de tenen in het zand en de mooiste muziek die je je kunt wensen. Aan de onderkant van de poster stikt het van de beloftes, terwijl aan de bovenkant de namen van de indiegoden prijken: Arctic Monkeys, LCD Soundsystem en The National. Die laatste zullen de zaterdag van het festival headlinen. Hoog tijd voor wat voorpret.

Kijk hiernaast de show die The National deed op Lowlands 2014, vlak nadat hun album Trouble Will Find Me was verschenen. Ze wisten de Grolsch-tent, die inmiddels al vier jaar omgedoopt is tot de Heineken-tent, te betoveren. En ondanks dat dit album tot een van hun duisterste behoort, werden de zwaarmoedige teksten keihard meegezongen door het publiek. Fantaseer daar het werk van het bloedmooie Sleep Well Beast van vorig jaar aan toe, en het kan niet anders dan dat het dik een uur aan kippenvel wordt. 

Kijk hier eerdere Best Kept Secret-registraties van o.a. Radiohead, Arcade Fire en Run The Jewels. In het dossier vind je meer voorpret.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12