3voor12 Den Haag

Please continue Lukewarm Ocean

10 nummers met 10 video's gemaakt door 10 verschillende artiesten

Dat de heren van Lukewarm Ocean hun eigen weg gaan, is geen verrassing meer. Na tours door onder andere Oekraïne en Rusland waar de band hun 'GaPunk o'Rage Renewal' ten gehore heeft gebracht, is het nu tijd voor een album. 

Zanger en gitarist Mike Eelkema, gitarist Paul Klarenbeek, bassist Thijs den Dulk en zijn drummende broer Charlie den Dulk hebben zelf, geheel DIY, met wat hulp van Youri Lentjes de plaat opgenomen, gemixt en uitgebracht. De liefdesbaby heet 'Please Discontinue'. 10 nummers met 10 video's gemaakt door 10 verschillende artiesten, allemaal te zien en te horen op hun website

De band schrijft er zelf het volgende over: "Het album ‘Please Discontinue’ brengen we nu in volledigheid uit. Niet opgeknipt in singles, maar het verhaal in alle compleetheid. Dit, aan de hand van 10 video’s gemaakt door 10 artiesten. De productietijd voor de kunstenaars was scherp: 2 weken, met als hoofdvraag een beeldvertaling te maken van een eerste interpretatie van een aangewezen nummer. Je kunt ze beluisteren en bekijken in de voorgestelde volgorde, of dit zelf bepalen."

Het resultaat mag er zijn. De plaat heeft een vuige vintage fuzzy feel wat goed bij de nummers past. De video's zijn allemaal verschillend. Zo zijn er onder andere animaties, footage van optredens, een aparte man in een keuken en snowboardbeelden, waarbij het blikje waaruit slokjes worden genomen netjes in de prullenbak belandt. Er is dus heel wat te zien en te luisteren.

Na vele buitenlandse avonturen is de energie van Lukewarm Ocean weer in Den Haag te ervaren. Op donderdag 19 maart verzorgen de heren de support voor SpeakEasy in het Paard.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12