3voor12 Noord-Holland

RADAR zorgt voor nieuwe acts op je vizier

11 december met S10, Cero Ismael en Sim Fane

Bij RADAR krijg je als allereerste de meest brute Nederlandse acts in je vizier en daar hoef jij verder vrij weinig voor te doen behalve op komen dagen. Melkweg speurt voor jou alle social media, relevante tijdschriften, thuisstudio’s, band competities en oefenruimtes af, opzoek naar de nieuwe Nederlandse top acts. Of het nou pop, afro, punk, rock, indie, hip hop of iets compleet anders is: Radar detecteert het! Met deze maand S10, Cero Ismael en Sim Fane.

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 heeft ze al een drietal projecten uitgebracht, waaronder haar meeste recente EP ‘Lithium’ op Noah’s Ark, dat door 3voor12 ‘de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar’ werd genoemd. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen.

Als “Ismael & Thomson” won Cero Ismael in 2016 de Encore Freshmen-prijs en werd opgepikt in een paar internationale playlists. Soulvol, dromerige croons over donkere instrumentalen, slick vocal melodien en smooth flows met invloeden van zowel traditionele en moderne R&B.

Sim Fane produceerde eerder voor Hef, Ares en is een van de vaste beatmakers voor S10. Hij doet deze avond een live-set met zijn eigen producties, die ergens tussen cloudrap en de Soulection sound zitten.

Tickets en info hier!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12