steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Oranjepop maakt eerste drie namen bekend

27 april in het Nijmeegse Hunnerpark

Oranjepop, de traditionele aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, maakt vandaag drie namen bekend: Thomas Azier, Pip Blom en Brutus staan op Koningsdag, zaterdag 27 april, in het Hunnerpark.

Thomas Azier
De in Nederland geboren / in Berlijn wonende Thomas Azier maakt een humeurige en toch zeer dynamische synthpop die zich concentreert op zijn krachtige zangstem. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Hylas. Drie jaar later keerde hij terug met zijn tweede album, Rouge, met de singles 'Gold' en 'Talk to Me'. Thomas werkte samen met o.a. Diplo en Stromae en speelde op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag en The Great Escape.

Pip Blom
‘Verdomd aanstekelijke indiepop’ en ‘Lo-fi indiepop at it’s best’ zijn een kleine greep uit de vele positieve recensies die de 20-jarige Pip Blom al mee heeft gekregen sinds ze in 2016 haar eerste nummers rechtstreeks naar Spotify uploadde. Met een paar demo’s en zonder fanbase, groeide ze in enkele maanden uit tot een soort van DIY-rolmodel met 350.000 plays en nummers in meer dan 60.000 playlists.

Brutus
Het uit Leuven afkomstige trio Brutus maakte in 2017 naam en faam door verbluffende optredens te geven op o.a. Eurosonic en Pukkelpop. Begin 2019 komt het nieuwe album uit van dit trio en vooruitgestuurde single 'War' beloofd veel goeds.

Kaartverkoop
Entree is €7,50,-. Ben je jonger dan 16 jaar, dan mag je gratis naar binnen. Op de dag van het festival koop je bij de ingang je kaartje, er is geen voorverkoop.


#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland