3voor12 Eindhoven

Cas Zeegers nieuwe eindcoördinator 3voor12/Eindhoven

We stellen hem aan je voor

Onlangs ging 3voor12/Eindhoven op zoek naar een nieuwe eindcoördinator en er is goed nieuws: Cas Zeegers gaat per direct aan de slag als de nieuwe frontman. Hij neemt het stokje over van Rens Peters, die drie jaar aan het roer stond van de Eindhovense lokaalsite.

Cas is geen onbekende voor 3voor12/Eindhoven, want hij sloot zich in oktober al aan bij het team als schrijver. Al snel bleek dat hij graag meer taken op zich wilde nemen en het was dan ook een logische stap om het eindcoördinatorschap op zich te nemen.

Cas is een groot muziekliefhebber, volgt de lokale scene op de voet en is zelf ook muzikant. Cas is drummer bij Bombardier Muffy en bassist bij Tamarin Desert. Dat Cas verstand van muziek heeft moge duidelijk zijn, maar hij heeft ook ervaring met organiseren. Tijdens zijn studie Industrial Design aan de TU/e was hij coördinator van Pre-University College en vorig jaar was Cas organisator van Stukafest.

Als eindcoördinator is Cas het centrale aanspreekpunt en stuurt het team van schrijvers en fotografen aan. Daarnaast maakt hij deel uit van de kernredactie waarmee hij de redactionele koers bepaalt, de kwaliteit van de content bewaakt en andere activiteiten initieert.

Het team van 3voor12/Eindhoven kijkt erg uit naar de samenwerking met Cas en wenst hem veel plezier en succes!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12