3voor12 Gelderland

Eerste namen Valkhof Festival 2020 bekend

O.a. Sports Team, Sylvie Kreusch en Personal Trainer naar Nijmegen tijdens Vierdaagseweek

Het Nijmeegse Valkhof Festival, onderdeel van de jaarlijkse Vierdaagsefeesten, heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de 2020-editie. Onder meer Sports TeamBCUCSylvie Kreusch en Dry Cleaning zullen medio juli gratis in het Nijmeegse Valkhofpark te zien zijn. Ook de Nijmegenaren van The Hubschrauber, die binnenkort hun nieuwe album releasen, staan op het programma.

De overige aankondigingen van vandaag: Stella Donnelly, Psychedelic Porn Crumpets, Crack CloudAlabaster DePlumeSinead O’BrienPVAFamousPersonal TrainerL’éclairMolchat DomaThe Sweet Release of DeathOiseaux-TempêteNeighbours Burning NeighboursTemple FangCatastropheDeaf KidsChartreuseThe Goa ExpressHeavy LungsBambaraIKRAAANAMAMILena Hessels en Eva van Manen. Meer namen worden later bekendgemaakt.

Voor de liefhebbers van statistieken is het een bijzondere editie van de Vierdaagsefeesten, die traditiegetrouw plaatsvinden in de week rondom de derde dinsdag van juli. Omdat die derde dinsdag dit jaar 'pas' op 21 juli valt, zijn de Vierdaagsefeesten op de laatst mogelijke data in het jaar, namelijk van 18 t/m 24 juli. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2015.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12