WeitjeRock verhuist WeitjeRock verhuist

Nieuw weitje voor festival in IJzendijke

, Redactie 3voor12 Zeeland

WeitjeRock verhuist

Nieuw weitje voor festival in IJzendijke

Redactie 3voor12 Zeeland ,

Een weide aan Mauritsweg in IJzendijke is de nieuwe locatie van WeitjeRock. Het festival hoopt daar een nieuwe start te maken, nadat het feest vorig jaar werd afgelast vanwege het slechte weer. Traditiegetrouw heeft de organisatie ook dit jaar een actie voor vroege beslissers op touw gezet. Van 11 t/m 24 januari koop je online een kaartje tegen gereduceerd tarief.

De tweede comeback van WeitjeRock vindt plaats op het terrein van de familie De Coninck aan de Mauritsweg in IJzendijke. Hiermee wordt afscheid genomen van de vertrouwde paardenwei aan de Krabbengatweg waar tot nu toe alle edities gehouden zijn. De nieuwe locatie ligt dichter bij de kern van Ijzendijke en is voor bezoekers van buitenaf makkelijker te vinden. Ook is er daar ruimte om door te groeien, zo laat de organisatie weten.

Het festival wil ook meer aandacht geven aan de jongste jeugd. Op de komende editie zullen daarom alternatieve muzieklessen, theaterlessen en workshops worden aangeboden voor kinderen van drie tot twaalf jaar. Door kinderen actief te laten deelnemen hoopt het organisatiecomite ze op een vroege leeftijd te kunnen enthousiasmeren voor popmuziek. WeitjeRock vindt plaats op 30 juli. Early birdtickets en verdere informatie zijn te vinden op www.weitjerock.com

nu op 3voor12