De PIT presenteert: Come Out and Play De PIT presenteert: Come Out and Play

Open podium in Terneuzen

, Tekst: Kelly de Rybel

De PIT presenteert: Come Out and Play

Open podium in Terneuzen

Tekst: Kelly de Rybel ,

Op vrijdag 16 oktober vindt ‘Come Out And Play’ voor het eerst plaats in De PIT in Terneuzen. Deze avond is in het leven geroepen om muzikale talenten een podium te bieden. Met ‘Come Out And Play’ introduceert De PIT een compleet nieuw podium in het speciaal daarvoor vernieuwde café. Entree is gratis.

"Het café is een stuk kleiner dan de grote zaal en daarmee ook sneller gevuld. Bovendien zorgt live muziek in een café voor een andere ambiance en gezelligheid. Daarnaast biedt het nieuwe podium veel extra mogelijkheden die we eerst niet konden bieden." aldus medeorganisator Mozanne van Willigenburg.

Volgens Van Willigenburg is het concept van De PIT vergelijkbaar met een open podium, hoewel artiesten zich vooraf dienen in te schrijven: "Iedereen is welkom, lokaal of ver weg, van bands tot singer-songwriters, van rock tot rap. We willen graag iedereen aan bod laten komen, maar vooral het publiek een gevarieerde avond bieden." Inschrijven kan via pitprogrammering@gmail.com met als onderwerp ‘Come Out And Play’.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland