Win vrijkaarten voor Ed Laurie in de Pit Win vrijkaarten voor Ed Laurie in de Pit

Engelse singer-songwriter geeft album weg tijdens show

, Redactie 3voor12/Zeeland

Win vrijkaarten voor Ed Laurie in de Pit

Engelse singer-songwriter geeft album weg tijdens show

Redactie 3voor12/Zeeland ,

3voor12/Zeeland mag in samenwerking met de Pit in Terneuzen 2 x 2 kaarten weggeven voor de show die Ed Laurie daar aanstaande zondag, 14 april, geeft. De Engelse singer-songwriter komt zijn nieuwe album ‘Trip The Wire’ voorstellen en deelt het kleinood ook uit aan elke bezoeker. Een mooie kans voor en gratis kaarten en een album voor nop.

Ed Laurie is een veelbelovende Britse muzikant die met zijn liedjes doet denken aan het vroegere werk van Van Morrison, Nick Drake en Jeff Buckley. Op zijn vorige album ‘Cathedral’ experimenteert de Engelsman er lustig op los. Naast de traditionele gitaarliedjes komen er ook Jazz, flamenco, gypsy, blazers en violen voorbij. Op ‘Trip The Wire’ komen weer meer invloeden van Jeff Buckley, Morphine en Sparklehorse aanbod.

Equinox, the Peacekeeper

Als voorprogramma speelt deze avond het Belgische Equinox, the Peacekeeper. Ze brachten onlangs hun 2e album ‘Birdsongs On The Waste Land’ uit. Beïnvloed door Leonard Cohen, Bob Dylan, Mùm, Bonnie 'Prince' Billy en Alan Lomax. Dat wordt een mooie avond luisterpop.

 

Wil je kans maken op een setje kaarten stuur dan voor vrijdag 12 april een mailtje naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl.

Zaal open: 19:00 - Aanvang: 19:30 - Tickets:  € 5,00 vvk (excl. servicekosten) / € 8,- aan de kassa . Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek www.podiuminterneuzen.nl

nu op 3voor12