9 Mei: The Doors Alive in ‘t Schuttershof 9 Mei: The Doors Alive in ‘t Schuttershof

Op Hemelvaartsdag herrijst Jim Morrison in Middelburg

, Redactie 3voor12/Zeeland

9 Mei: The Doors Alive in ‘t Schuttershof

Op Hemelvaartsdag herrijst Jim Morrison in Middelburg

Redactie 3voor12/Zeeland ,

Donderdagavond 9 mei speelt tributeband The Doors Alive in café ‘t Schuttershof in Middelburg. Dit concert is wederom een initiatief van stichting Survivorsland, dat zich inzet voor de strijd tegen kanker. Het optreden begint om 20:30 uur. Een toegangskaartje voor dit concert kost in de voorverkoop 19 euro.

The Doors Alive blazen nieuw leven in de muziek en poëzie van Jim Morrison. Naast de grote hits als ‘Light My Fire’, ‘Riders On The Storm’ en ‘Love her madly’ brengt de band gedichten van de legendarische zanger ten gehore. De ‘sound’ van de tributeband komt dankzij de interpretatie en stemgeluid van de zanger, dicht bij het origineel. Niet voor niets noemt Doug Cameron, roadie van The Doors in 1968/1969, The Doors Alive “…the best ‘tribute’ band that I’ve seen. Sometimes they sound more like the Doors than the Doors”.
 
Stichting Survivorsland organiseert evenementen op het gebied van kunst, sport en cultuur om fondsen te werven voor de bestrijding van kanker, de ziekte bespreekbaar te maken en om patiënten een hart onder de riem te steken. Kijk op www.survivorsland.nl voor meer informatie over het concert en de stichting.

nu op 3voor12