3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, week 44

STEEP | Adje in Hiphop Saved My Life | De Sluwe Vos | Stillwave| Project Nefast| Textures

We hebben weer zes live-tips voor je, deze keer van onze redacteur Lilan Jansen:

Donderdag 2 november: Stap in de wereld van STEEP, waar rap en housebeats samenkomen. Misschien ken je deze ongebruikelijke combinatie al uit de clips STUNTEN en GIFJE. In dB’s brengt de Utrechtse artiest zijn eerste EP uit. (21.00 uur/€3,- )

Donderdag 2 november: Samen met jonge producers en rappers van de Herman Brood Academie zorgt Adje voor de sfeer tijdens deze editie van Hiphop Saved My Life in EKKO. De rapper schroomt er niet voor om te laten zien dat niet alles om dure spullen draait, maar dat er ook een negatieve kant zit aan het straatleven. (20.00 uur/€8,50)

Vrijdag 3 november: Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: van 23.00 uur tot 06.00 uur ’s ochtends staat De Sluwe Vos in BASIS. De Deventenaar is één van de grotere Nederlandse techno en house-acts en heeft onder andere op Lowlands en Pukkelpop gestaan. (€12,50 / deur €15,-)

Vrijdag 3 november: Ze hebben inmiddels al een behoorlijke Britse fanbase, maar vrijdag staan de drie Utrechters van Stillwave gewoon in EKKO om hun debuutalbum te presenteren. Het alternatieve trio brengt zijn eigen opvallende sound ter gehore, al zal de focus nu nog meer op de elektronische kant liggen. (20.30 uuur/€9,50)

Vrijdag 3 november: Project NEFAST viert de release van hun nieuwe album SEX MONEY POWER in dB’s. Het underground trio komt ten tonele met onder andere vreemde gedichten en een droneuitvoering. (20.00 uur/€8,-)

Zaterdag 4 november: De bekende metalband Textures staat zaterdag voor de laatste keer in Utrecht. Het concert in De Helling is het tweede in hun Europese afscheidstour, die eindigt in Tilburg waar het 14 jaar geleden allemaal begon. (19.30 uur/€19,50)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12