3voor12 Utrecht zoekt … camjo's! 3voor12 Utrecht zoekt … camjo's!

Ontwikkel je video skills bij het videoteam van 3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht is hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale nieuwsberichten, hebben we een wekelijks radioprogramma en filmen we onze maandelijkse Clubavond in dB’s. Ook zijn we partner van een aantal evenementen in de provincie zoals Tweetakt en Bevrijdingsfestival Utrecht, waar we de programmering van lokale en regionale artiesten verzorgen. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de rest van de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Voor ons videoteam zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemende camjo’s die op vrijwillige basis meewerken aan onze video content. Als camjo duik je onder in de muziekscene van de provincie Utrecht. Onder leiding van de videocoördinator ga jij op zoek naar de verhalen die verteld moeten worden. Deze kan je zelfstandig of in een team produceren en filmen. Na de opnames monteer jij het item zelf en laat je het controleren door de videocoördinator, je verwerkt de feedback en laat de video inplannen voor de socials door ons communicatieteam.

Elke laatste donderdagavond van de maand sta jij vooraan bij ons eigen clubavond, met een biertje in je linkerhand, met je andere hand geef je een high-five aan de band die je net een week eerder gefilmd hebt. Ze zijn erg blij met het eindresultaat en willen graag nog een keer samenwerken.

Profiel

Je barst van de ideeën op het gebied van video en wilt je graag ontwikkelen op het gebied van video. Daarnaast ben je bereid om te leren en je draagt de muziekscene van Utrecht een warm hart toe. Je beschikt over een journalistieke houding, bent goed in het vinden van originele insteek, ziet kansen voor samenwerkingen met artiesten en/of evenementen. En last but not least: je hebt enige ervaring met filmen en monteren.

Functie-eisen

 • Je bent ambitieus en wil jezelf graag ontwikkelen.
 • Je hebt een audiovisuele en/of journalistieke achtergrond of volgt hier een opleiding voor.
 • Je hebt (enige) ervaring met filmen en monteren.
 • Je hebt interesse in de Utrechtse popcultuur.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je bent actief binnen het team.
 • Je kan minimaal 1x per maand een item aanleveren.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende, culturele omgeving met een jong en enthousiast team waar veel ruimte is voor eigen inbreng
 • De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector
 • Een leuke manier om jezelf te ontwikkelen op het gebied van audiovisueel en journalistiek
 • Periodieke bijeenkomsten en borrels
 • Je zit op de eerste rang bij evenementen en concerten en niet te vergeten Club 3voor12 Utrecht.

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je CV en motivatie naar info@3voor12utrecht.nl.

NB 1: 3voor12 Utrecht is een organisatie die geheel draait op de vrijwillige inzet van haar medewerkers.

NB 2: Omdat we actief zijn in de provincie Utrecht is het handig wanneer je zelf ook in de regio Utrecht woont.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht