3voor12 Utrecht zoekt … 3voor12 Utrecht zoekt …

Filmers/programmamakers, coördinator pr/communicatie

3voor12 Utrecht is hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale nieuwsberichten, hebben we een wekelijks radioprogramma en een maandelijkse Clubavond in dB’s. Ook zijn we partner van een aantal evenementen in de provincie zoals Tweetakt en Bevrijdingsfestival Utrecht, waar we de programmering van lokale en regionale artiesten verzorgen. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de rest van de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende, culturele omgeving bij één van de beste lokaalsites van Nederland
 • Een jong en enthousiast team waar veel plaats is voor eigen inbreng
 • Een leuke manier om ervaring op te doen in de journalistiek
 • Jaarlijkse medewerkersbijeenkomst met workshops etc.
 • De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector
 • Periodieke bijeenkomsten, borrels
 • Je zit op de eerste rang bij evenementen en concerten en niet te vergeten Club 3voor12

 

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures. Herken jij jezelf in een van deze functieomschrijvingen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je CV en motivatie naar info@3voor12utrecht.nl.

NB 1: 3voor12 Utrecht is een organisatie die geheel draait op de vrijwillige inzet van haar medewerkers.

NB 2: Omdat we actief zijn in de provincie Utrecht is het handig wanneer je zelf ook in de regio Utrecht woont.

Filmers/programmamakers

3voor12/Utrecht is op zoek naar ondernemende filmers/ programmamakers. Ben je verslaafd aan muziek, woon je in de provincie Utrecht en loop je over van de programma-ideeën? Dan zoeken we jou!

Klik hieronder voor meer informatie over deze functie.


3voor12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een maandelijkse showcaseavond Club 3voor12/Utrecht in dB’s en organiseren we geregeld evenementen, zoals de Kytopia Sessies (i.s.m. met Staplab). Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de rest van de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Voor ons videoteam zijn we op zoek naar enthousiaste en ondernemende filmers/ programmamakers die op vrijwillige basis video-items maken. Als programmamaker bedenk je videoformats en ga je met camera(m/v) op pad. Ervaring met filmen is een pré.

Profiel
Als filmer/programmamaker ben je geïnteresseerd in de Utrechtse popcultuur en lever je graag een bijdrage aan verslaglegging hiervan. Je beschikt over een journalistieke houding, bent goed in het vinden van de originele insteek en kijkt met onverwachte invalshoek naar nieuwsitems.

Functie-eisen

 • Je bent ambitieus en wil jezelf graag ontwikkelen.
 • Je hebt hbo-denkniveau.
 • Je hebt enige ervaring in filmen en monteren.
 • Je hebt interesse in de Utrechtse popcultuur;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent een teamspeler.

Herken jij jezelf in deze functiebeschrijving? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je CV en motivatie naar info@3voor12utrecht.nl.

Coördinator pr/communicatie

Ben je gek op muziek en draag je de Utrechtse muziekscene een warm hart toe? Heb je het talent in huis om onze pr/communicatie naar een hoger plan te tillen? Weet jij onze evenementen op creatieve wijze te promoten? Reageer dan direct!

Klik hieronder voor meer informatie over deze functie.


Als pr/communicatie coördinator heb je al de nodige ervaring in de marketing en communicatie opgedaan. Je bent in staat om je kennis en kunde te delen met je teamleden. Samen met je team stel je een jaarplan op, verdeel je de taken en onderzoek je de mogelijkheden om 3voor12 Utrecht verder op de kaart te zetten. De promotie van onze maandelijkse Clubavond en overige evenementen waar wij bijdrage aan het programma leveren horen hier vanzelfsprekend bij.

Als coördinator ben je bij vergaderingen van de kernredactie van 3voor12 Utrecht om te bespreken wat er speelt en hoe je elkaars disciplines kunt aanvullen en ondersteunen.

Reageren
Denk je dat jij het in je hebt om ons team te versterken en te coördineren? Stuur dan een e-mail naar info@3voor12utrecht.nl en vertel ons waarom. Een korte motivatie met cv is voldoende.
Let op: het betreft een vrijwilligersfunctie (circa 5 uur per week).

nu op 3voor12