3voor12 Rotterdam

Eerste naam Stukafest Rotterdam: The Soul Travelers

Op donderdag 15 februari zullen de studentenkamers in Rotterdam gevuld zijn met muziek, poezie, dans, cabaret en literatuur.

Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Stukafest Rotterdam komt er weer aan! Op donderdag 15 februari zullen de studentenkamers in Rotterdam gevuld zijn met muziek, poezie, dans, cabaret en literatuur.
3voor12 Rotterdam mag de eerste act aankondigen: The Soul Travellers! Dat niet alleen. We gaan ze ook hosten en zullen dus zelf aanwezig zijn bij deze act. Deze akoestische band met trompet brengt een combinatie van poëtische raps, folk, jazz en funky ritmes. Door het trompet geluid doet het wat denken aan Kyteman. Met een sterke, directe flow en herkenbare akoestische muziek zorgt het voor een uniek geluid waarop je kan dansen bij Stukafest Rotterdam. Binnenkort wordt de rest van de line-up bekend gemaakt via de site en facebook-pagina van Stukafest Rotterdam

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam