The Night Beats en Shannon & the Clams in Club Vibes

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Op donderdag 19 september hoog bezoek uit de USA in Club Vibes. Optredens van twee Amerikaanse garagerock bands: The Night Beats en Shannon & the Clams.
Terug naar de sixties en niet met flauwe hippie muziek maar met de rauwe onversneden garagerock die als reactie op de British invasion werd uitgevonden en het nu nog steeds goed doet. Sixties punk gemengd met soul, pop, blues en psychedelica.. Night Beats vertegenwoordigen de wat rauwere kant van dit genre terwijl Shannon & the Clamps meer de poppy en soul kant op gaan waarbij ze soms zelfs een beetje aan de B52’s doen denken.

The Night Beats zijn afkomstig van het fijnproeverslabel Trouble In Mind, medeverantwoordelijk voor het succes van Jacco Gardner, Ty Segall en Mikal Cronin. Club Vibes en organisator Leen Steen van St. Tocado/Stagnation zijn heel erg in hun nopjes dat het gelukt is deze bands, waarvan er één notabene twee dagen eerder in Paradiso optreden en een dag later op het Incubate fstival te zien is, te strikken voor een optreden in Rotterdam.

Het optreden wordt gevolgd door een afterparty in Parket met DJ’s Pete Slovenly (van het gelijknamige garage label) en lokale grootheden Gary X en Jony Trash.

Club Vibes – Wstersingel 50a (ingang via Stalles op de Binnenweg 10)

Deur 20:30 Aanvang 21:00 uur sharp

Entree 5 euro