Win kaarten voor Gogol Bordello in de Rotterdamse Schouwburg

23 juni enige Nederlandse show

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Tussen optredens op grote festivals als Hurricane, Rock Werchter en Rock in Rio door duikt gypsypunkband Gogol Bordello zondag 23 juni a.s. op in de Rotterdamse Schouwburg voor
hun enige Nederlandse show! Een maand later brengt de veelkleurige groep uit New York het nieuwe album Pura Vida Conspiracy uit

De Oekraïense zanger/gitarist Eugene Hütz is de aanstichter van deze vrolijke club. In 1999 raapte hij Gogol Bordello bijeen uit een groep van in New York wonende immigranten uit Oost-Europa. Tijdens optredens op Lowlands en Pinkpop bewees Gogol Bordello de afgelopen jaren al de ultieme festivalband te zijn. Met hun energieke shows zorgden zij voor grootse volksfeesten.
In de muziek van Gogol Bordello zijn veel verschillende elementen terug te vinden, gaande van zigeunermuziek uit de Balkan over rock en punk tot dub en reggae en zelfs cumbia en samba, dat iedereen altijd wel iets van zijn gading kan terugvinden. De muziek is ondertussen dusdanig geëvolueerd dat de omschrijving ‘zigeunerpunk’ de lading niet meer dekt. Het aantal verschillende invloeden blijft per album toenemen.

Wil je kaarten winnen voor dit optreden mail dan naar prijsvraag@3voor12zuidholland.nl

Gogol Bordello
Support: Amariszi
Zondag 23 juni 2013
Rotterdamse Schouwburg (Grote Zaal: vrij staan/zitten), Schouwburgplein 25
Zaal open: 19:30 / aanvang programma: 20:00
Tickets € 22,50 (ex. Servicekosten). voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland (www.ticketservice.nl) en de Rotterdamse Schouwburg (www.rotterdamseschouwburg.nl).