Benefietconcert No Guts No Glory in Rotown

De Kraaien grote publiekstrekker

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

No Guts No Glory organiseert op 1 september 2013 in Rotown Rotterdam een benefietconcert. Vanaf 15.00 uur is er vrije toegang tot Bar3 waar o.a. Lucas de Peinder en Small Time Crooks optreden. Om 20.00 uur opent Rotown de deuren. Voor € 15,- maak je een fantastische avond mee met nog veel meer livemuziek. De Kraaien en Tiger Pilots treden op, verschillende DJ’s laten hun kunsten horen en er is zelfs een bingo. Niet zomaar een bingo, maar een met supergave prijzen, zoals een passe-partout voor het Incubate festival, kaarten voor shows van o.a. Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig en The Deaf, cd's van The Kik, lp's van Broeder Dieleman, verrassingspakketjes van Christine le Duc, tegoedbonnen voor een gezichtsbehandeling, een massage, yogalessen, kunstwerken, boeken van Lisette Jonkman, de opvoedkalender van Eva Bronsveld, sieraden en de lijst gaat maar door.

Belangeloos

Het benefietconcert wordt ook deze keer weer georganiseerd met een budget van 0 euro. Rotown en alle artiesten werken belangeloos mee. Alle opbrengsten, van de kaartverkoop, de garderobe, de bingolootjes en de catering, gaan naar No Guts No Glory. Daar gaat het volledige bedrag naar de behandelingen van de begunstigden.

No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory zamelt geld in voor onverzekerde kankerbehandelingen, ook in het buitenland. Zij bieden financiële en morele steun aan kankerpatiënten en zijn continu bezig met ludieke acties om geld in te zamelen en via sociale media aandacht te vragen voor het probleem. No Guts No Glory vindt namelijk dat geld geen reden mag zijn om iemand een kans op extra tijd te ontnemen.