Nieuw in De Kroepoekfabriek: het singer-songwriter KaFé

Eerst avond 14 oktober

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Eens in de maand op zondagmiddag betreden lokale en landelijk bekende singer-songwriters het podium van De KF. Deze eerste editie met Awkard I en Il Est Jacques.

Stel je voor... Het is zondag, eind van de middag, uurtje of 3 a 4. Wat kan je dan nog doen? Wat dacht je van een relaxte zondagmiddag in De KF? De heren met de gouden kelen Awkward I en Il Est Jacques trappen het Singer Songwriter KaFe af. Krukje, bakje koffie of een koud biertje of wijntje... Deze zondagmiddag is voor alle liefhebbers van goede, rustige muziek.


Ben je op zoek naar een band die betekenisvolle verhalen vertelt in haar nummers en schrijft met gevoel? Stop dan met zoeken; Awkward I is daar zeker één van. Deze band weet met haar combinatie van melodie en poëzie een intens gevoel bij je op te wekken. Awkward I is de creatie van Djurre de Haan, vooral bekend als bassist van Alamo Race Track. Nu maakt hij als singer-songwriter persoonlijke en intenste liedjes.
Om dit waar te maken gebruikt Awkward I verrassende instrumenten als viool, cello, mandoline, gitaar, percussie en zang. Djurre ziet het als zijn taak om iets moois en unieks te maken, het publiek iets bijzonders mee te geven en zijn verhaal over te brengen.
Il Est Jacques verzorgt het voorprogramma op deze zondagmiddag in De KF. Zijn muziek doet je denken aan een zwoele zomeravond, een schommelstoel die zachtjes krakend heen en weer gaat, of misschien zelfs een knisperend haardvuur. Laat je meeslepen door deze ingetogen en licht melancholische singer-songwriter met invloeden van Bon Iver, Iron&Wine en vele andere helden.


Awkward I en Il Est Jacques spelen in De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A te Vlaardingen. Op zondag 14 oktober openen de deuren van het singer-songwriter KaFé om 15:00 uur. Tickets kosten in de voorverkoop 7 euro en aan de deur 9 euro. Bezoekers met een Rabobankpas ontvangen 50% korting op de ticketprijs!


Meer informatie en kaarten voor dit concert zijn te koop via deze link