Tweede editie Hollandse Kost Festival

Festival voor de alternatieve Nederlandstalige muziek

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

De tweede editie van het Hollandse Kost Festival vindt plaats op zaterdag 13 oktober in de Doelen in Rotterdam. Met een eigenzinnige line-up biedt het festival een bijzondere kijk op Nederlandstalige muziek. Dezfe bestaat onder meer uit Roosbeef, The Kik, Lucky Fonz III, Jeroen Kant & Ratten in de Schuur, Eric Weterings en de Belgische band Het Zesde Metaal. Omdat het festival al rond etenstijd begint wordt er natuurlijk ook eten geserveerd: Hollandse Kost!

Hollandse Kost is hét festival voor de alternatieve Nederlandstalige muziek. Vorig jaar vond het festival voor het eerst plaats en verkocht het met onder meer De Kift LantarenVenster volledig uit. Om een uitgebreider programma aan te kunnen bieden is dit jaar de keuze van Hollandse Kost gevallen op de Doelen als festivallocatie. Hier kan het beschikken over drie podia waarop tijdens Hollandse Kost in totaal acht live-acts optreden.

De kaartverkoop voor Hollandse Kost is gestart. Tickets kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via de kassa en de website van de Doelen: www.doelen.nl en bij Velvet Music in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie over Hollandse Kost op www.hollandsekostfestival.nl

Hollandse Kost
Zaterdag 13 oktober
De Doelen (Jurriaanse Zaal, Capelle Zaal en Foyer), Schouwburgplein 50, Rotterdam
Deuren open 18:00 / Aanvang programma 18:30
Tickets a €22,50 zijn verkrijgbaar via de kassa en de website van de Doelen: www.doelen.nl en bij Velvet Music in Rotterdam.