Tips van de week

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen voor jullie geselecteerd.

The Yes Please

The Observatory Concert: The Yes Please in Waalse Kerk The Yes Please zoekt verdieping in het geven van concerten op buitengewone locaties. Eerder dit jaar speelden ze op Oerol, in Museumwoning Sonneveld, samen met Spinvis en Tim Knol in een verzorgingstehuis en traden op in de bouwputten van Rotterdam Centraal Station. Nu is de Waalse Kerk aan de beurt. Deze monumentale kerk (vlakbij de Witte de Withstraat) heeft een bijzondere rol in de filosofiegeschiedenis van Rotterdam. The Yes Please presenteert hier hun nieuwe EP Observatory' in reli-sans-reli stijl, samen met vurige gastmusici en huis-tuin-en-keuken filosoof Hajo Doorn.

Vrijdag 5 oktober kerk open: 21.00 aanvaang 21:30uur , entree gratis

Tessa Nikopoulus

Na een jaar in Canada te hebben gewoond om haar EP op te nemen is het nu tijd om deze te presenteren aan het publiek. Deze EP met de titel A Song About zal worden gepresenteerd in Cafe La Vagabond

La Vagabond Rotterdam zondag 7 oktober 21 uur, toegang gratis

Stone Golem cd presentatie

Stone Golem is opgericht in 2010 en bestaat uit Mark Stevens (gitaar/ zang), Teus 't Lam (drums), Wouter Helmens (gitaar/ zang) en Michel Quak (basgitaar/ zang). De muziekstijl is het best te beschrijven als een zandstorm van laaggestemde rockriffs afgewisseld met psychedelische muzikale landschappen. Na ruim een jaar hard werken aan nummers, heeft de band zijn eerste album opgenomen. De nummers, samen met de artwork van het ablum, vertellen het verhaal van het universum van de stonegolem. Het 12 nummers tellende album ‘The Universe Of...’, zal vanavond gepresenteerd worden aan het publiek.

Bibelot Dordrecht zaterdag 20 oktober 20:00, toegang gratis

Club 3voor12 zuid-holland

Vrijdag 5 oktober zal de eerste club 3voor12 in de Kroepoekfabriek plaatsvinden. Tijdens deze eerste editie staan Pangea en Special Steve op het programma. Voor echte liefhebbers van energieke (indie)rock is De Kroepoekfabriek op 5 oktober the place to be!