Face Tomorrow brengt akoestische plaat uit

nu te downloaden via site band

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Zoals bekend gaat Face Tomorrow er eind dit jaar mee stoppen, maar ze zullen niet stilletjes via de achteruitgang verdwijnen. Naast de reeds aangekondigde afscheidstournee, waarin de band nog één maal heel het land door reist en tevens afscheidsshows in België en Duitsland zal spelen,hebben zij nog een cadeautje in petto voor alle trouwe fans en
muziekliefhebbers.

Vanaf vandaag is namelijk hun akoestische plaat, Move On genaamd, te downloaden vanaf hun website. Op deze geheel op eigen kracht opgenomen plaat staan 11 versies van eerder uitgebrachte nummers, in verrassende en verfrissende nieuwe arrangementen. Van alle vier de studio albums komen songs voorbij, van doorbraak hit Worth The Wait uit 2002 tot en met nummers van hun laatste, self-titled plaat uit 2011.

Als blijk van waardering voor alle mensen die de band een warm hart toedragen is deze plaat volgens het pay-what-you-want principe te downloaden, dus het is mogelijk om een zelf te bepalen bedrag te betalen. Maar platenverzamelaars niet getreurd: er volgt nog een fysieke release: in november zal de plaat ook in zeer gelimiteerde oplage op vinyl uitkomen bij Redfield Records, maar daarover later meer.