Motel Mozaïque 2013: Stay over for the weekend!

kaartverkoop start 1 december

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

De 13e editie van het Motel Mozaïque festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2013 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Motel Mozaïque neemt in 2013 meer de vorm aan van een 'weekender' en zorgt er daarmee voor dat de bezoeker het kunstenfestival of de Maasstad niet hoeft te verlaten voor wat ook.

Naast het muziek, kunst en theaterprogramma biedt Motel Mozaïque dit jaar namelijk ruim slaapplekken en eetgelegenheden aan. Ook vindt overdag meer programma plaats, waaronder grote concerten in de Rotterdamse Schouwburg. Zodoende kunnen de motelgasten van vrijdag 5 april 16:00 36 uur aaneen - met een paar uur slaap uiteraard - genieten van een avontuurlijk  festivalprogramma. Noem het gastvrijheid. Motel Mozaïque heeft zich voorgenomen om dit jaar enkel passe-partouts voor het complete festival te verkopen en geen dagkaarten aan te bieden.  Hiermee geeft het festival het laatste zetje aan de immer stijgende lijn van de verkoop van passe-partouts en hoopt
het zo de ultieme festival- en stadsbeleving te creëren.

De eerste namen van het programma zijn inmiddels bekend. José James (US), Retro Stefson (IS), Brasstronaut (CA), Ethan Johns (GB), Submotion Orchestra (GB), Rocketnumbernine (GB) en Marble Sounds (BE) zijn bevestigd voor Motel Mozaïque 2013. Het programma zal uiteindelijk bestaan uit een kleine honderd namen op het gebied van muziek, beeldende kunst, performance/theater en andersoortige programma's.

De kaartverkoop voor het Motel Mozaïque 2013 festival start op zaterdag 1 december om 10:00 via www.motelmozaique.nl. Dit jaar zijn voor het eerst enkel passe-partouts voor vrijdag 5 & zaterdag 6 april 2013 a € 65 verkrijgbaar. Het festival richt zich daarmee op bezoekers die voor het volledige festival komen, niet enkel voor een avond of een bepaalde act. Voor snelle beslissers is een beperkt aantal early bird tickets voor € 60 beschikbaar. Ook tickets voor het slaapproject a € 25 (inclusief ontbijt) voor vrijdag 5 april of zaterdag 6 april zijn per 1 december in de voorverkoop verkrijgbaar.
Kijk voor meer informatie over het festival en de eerste namen van het programma op de website www.motelmozaique.nl