Wolf in Loveland stelt zich voor

zondag 27 mei tweede clubavond in de Unie

Tekst: Florian Pak ,

Na onze eerste succesvolle club 3voor12 Zuid-Holland in de Unie zal er aanstaande zondag (27 mei) een tweede plaatsvinden. Tijdens deze avond hebben zullen Wolf in Loveland en Orlando optreden. Wolf in Loveland stelt zich kort even voor. Zondag ben je vanaf 21:00 welkom in de Unie. Toegang is zoals altijd gratis!

Stel jullie zelfs een voor
Wij zijn Wolf In Loveland, een collectief uit Rotterdam rond singer/songwriter Jan Minnaard. Dan weer met drie personen, dan weer met zeven.
Dezelfde liedjes, dan weer klein, dan weer een stukje groter. De kernfiguren in de band zijn: Jan, de liedschrijver en leadzanger, Bas Van Holt, getalenteerd gitarist en vocalist, en Joke De Swert die met haar zachte zuivere stem veel toevoegt. Tegenwoordig wordt dit trio steeds vaker bijgestaan door een charmante ritme sectie bestaand uit Ruben Trouborst op bas, Stijn Deschuymer op drums, Tim van der Burg op synths en toetsen en Zeeuwse singer/songwriter diva Saint Helena Dove (Janine van Osta) die haar stem en tamboerijn leent voor nog een extra laag. Het idee blijft hetzelfde maar de invulling wisselt wat bij iedere show weer voor verassingen zorgt.

Wat voor muziek maken jullie?

De basis is Folk en Folkrock maar met een grotere band begint het zich ook meer te bewegen richting de wat stevigere alternatieve hoek.
Wat altijd hetzelfde blijft is dat het om het liedje en de tekst draait, en het overbrengen hiervan.

Wat is het toekomstbeeld?

We zijn nu bezig aan het debutalbum waar we een erg goed gevoel over hebben en we hopen dat we dit album ergens uitgebracht wordt en dat we overal in
Nederland onze muziek kunnen laten horen. En daarna natuurlijk Europa en de wereld. In een paar Volkswagenbusjes het continent over. Dat is de droom.

Hoe gaan jullie de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland winnen?

Door sympathiek en zelfverzekerd op het podium te staan en te vertrouwen in de kracht van de liedjes. Door vooral heel erg dichtbij onszelf te blijven en door van elk moment te genieten

Kom zondag 27 mei naar de Unie om Wolf in Loveland live te zien.

Toegang gratis, voor meer info klik hier