Tips van de Week 19

3voor12/Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12/Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

Hummingville

En uit het niets is daar een debuutalbum, namelijk With An Elephant In A Room van Hummingville. De heren uit deze band zijn niet de minsten en je hebt ze al samen gezien op het podium met Marike Jager, Eefje de Visser en Ntjam Rosie! Mocht je ze gemist hebben in april in Utrecht, dan kun je NU hier kaarten winnen bij ons! We mogen 5 (jawel!) maal 2 kaartje verloten onder de inzenders! Mail naar prijsvraag3voor12@gmail.com met als onderwerp: Hummingville! Ik wil! En misschien ga jij wel!

Vrijdag 11 mei, De Unie, €8,--

Inquisition + Cirith Gorgor + Infinity + Funeral Goat

Direct na het eten door voor wat black metal? Dat kan! Met vier nederlands achts en het uit de US of A afkomstige Inquisition belooft dit een ruig avondje te worden. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Baroeg altijd een bijzondere show te zien zult krijgen!

Vrijdag 11 mei, Baroeg, €15,00

Subbacultcha!: Fenster + Oliver Oat

Het Berlijnse Fenster maakt een mix van minimalistische droompop, Amerikaanse folk en jaren 50' ballads. Je denkt hierbij al snel aan The XX of Fleet Foxes. In combinatie met Rotterdams singer/songwriter Oliver Oat die voornamelijke piano of ukelele speelt, maar ook niet vies is van huisgemaakte electronica en andere instrumenten! Een mooie besteding van je waarschijnlijk regenachtige zaterdagavond toch?

Zaterdag 12 juni, Roodkapje, €8,--

Singeldingen: St. Polaroid

Ja! Hij is weer terug! Met nieuw materiaal kun je eindelijk na twee jaar tijd weer van St. Polaroid gaan genieten. Op het buurtinitiatief van stichting DOEN, namelijk Singeldingen zal hij zijn nieuwe nummers ten gehore brengen. Je kunt Singeldingen vinden op het Heemraadsplein.

Zondag 13, mei, Singeldingen, gratis

Stephen Marley + Jo Mersa + Jasmin Karmen + Joggo

Goede muziek, een goede boodschap een goede vibe. Dat is wat Stephen Marley komt brengen. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waar hij deze berichten vandaan heeft! Als kleine jongen stond hij al dansend op het podium met zijn papa and The Wailers. Nu komt hij het zelf doen! Zeker de moeite waard om deze man te gaan zien!

Woensdag 16 mei, Off Corso, €25,--