Nieuws van de week

Platencontract HeavyLight

Exact na 10 maanden na het ontstaan, hebben de heren van HeavyLight op 3 mei 2012 een meerjarig platencontract getekend met directeur John Brands en producer Nando Eweg van HEAD FIRST PRODUCTIONS.

Dit team is mede verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van onder andere Di-rect en Van Velzen, dus ze zijn in goede handen!

HeavyLight werd voor de eerste keer gespot in oktober 2011 door 3voor12 Zuid Holland op de INHolland Showcase. Later werden ze gespot door HEAD FIRST PRODUCTIONS op 13 januari 2012 op Altersonic in Groningen. In de weken daarna volgden de eerste verkennende gesprekken, niet veel later gevolgd door onderhandelingen. John Brands en Nando Eweg hebben voor hun besluitvorming ook een aantal van hun shows bezocht. Na een paar spannende weken konden ze vandaag eindelijk onze handtekening zetten onder een goed en mooi contract.

De komende weken gaan ze nummers selecteren voor de eerste opnames. Die gaan ze waarschijnlijk doen in juli. Einde van de zomer zal de eerste single uitkomen.

Metropolis