Vacature! Ben jij een muzikale held-met-geld?

3voor12/Zuid-Holland is op zoek naar een nieuwe penningmeester

Redactie 3voor12/Zuid-Holland ,

Ben jij een held-met-geld? En natuurlijk een passie voor muziek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

En nee, we bedoelen natuurlijk niet de inhoud van je eigen portemonnee! De redactie van 3voor12/Zuid-Holland is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Dit betekent dat je in ons redactie-team plaats zult nemen, en bovenop al het muzikale nieuws zal zitten. Niet alleen zit je in de redactie, ook kom je terecht in het bestuur van onze stichting. Dit betekent dat je nauw betrokken bent bij het coördineren van 3voor12/Zuid-Holland en meedenkt over onze identiteit en de verwezenlijking hiervan. Als penningmeester ga je over de geldzaken van de stichting.

Natuurlijk willen we graag iemand die affiniteit heeft met muziek en dan het liefst muziek afkomstig uit Zuid-Holland. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je enige kennis hebt van subsidies en geldzaken, maar dit is geen must. We willen graag dat je zelfstandig ondernemend bent, maar dat je wel goed kunt communiceren over wat je dan zelfstandig onderneemt. Journalistieke affiniteit is zeer welkom. Het gaat hierbij om een vrijwillige functie. We kunnen je veel muzikaliteit, nieuws & gossip, gezellige etentjes (ofwel vergaderingen) en bovenal ervaring bieden in ruil voor jouw enthousiasme.

Klinkt dit als iets dat op jouw lijf geschreven is of zou moeten zijn? Mail ons dan op info@3voor12zuidholland.nl met je motivatie en cv!