Tips Van De Week

3voor12/Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12/Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

Foto: The Yes Please (door Menno Bouma)

Uncommon Men From Mars

De Franse punkband Uncommon Men From Mars tourt door Europa en Vlaardingen mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Samen met de altijd sfeervolle Dirty Fonzy als support laten de mannen elke bezoeker dansen. Maar dat is nog niet alles: als kers op de taart presenteren de bands een zombiefilm die zij samen hebben gemaakt.

Vrijdag 9 maart, Kroepoekfabriek, €10,-- (vvk €8,--)

De Rotterdamse Museumnacht

De elfde Rotterdamse Museumnacht staat in het teken van SMAAK. Over smaak valt immers niet te twisten, of toch wel? Met muzikale bijdrages van niemand minder dan Kraak en Smaak (hoe passend), The Yes Please, Roosbeef, Lucky Fonz III en Eric Vloeimans en ook de lancering van Art Rocks is dit een nacht die je niet kunt en mag missen!

Zaterdag 10 maart, Rotterdam, €10,--

The Klezmatics

The Klezmatics bestaan inmiddels 25 jaar. Dat wordt gevierd met het nieuwe dubbelalbum Live at Town Hall (New York). Afkomstig uit de East Village in New York, hebben de bandleden hun klezmer verrijkt met vele andere stijlen zoals jazz, funk, Jiddische muziek, pop en rock. Het is een groep muzikanten die graag provoceert, maar ook vindt dat elk optreden een goed dansbaar feest moet zijn!

Zaterdag 10 maart, LantarenVenster, €22,--

Case Mayfield & Kim Jansen

De Volendamse zanger Case Mayfield staat zondag 11 maart 2012 met zijn voltallige band in Rotown. Deze eigenzinnige zanger, maakt oprechte liedjes zonder al te veel poespas, waarin emoties zoals woede, verdriet en cynisme naar voren komen. Inmiddels is het album 'The Many Coloured Beast' uit en deze is goed ontvangen. Kim Jansen is supportact.

Zondag 11 maart, Rotown, €10,--