Win Or Fail op Wantijpop

Kleine muzikantjes met grote ambities

Tekst: Lijndert Kooiman ,

Voor een hoofdact ben je hier aan het verkeerde adres. Dat is ook niet de bedoeling van dit optreden. Het is altijd leuk om jong talent te zien, en na twee covertjes werd zelfs nog een eigen nummer opgevoerd.

Kleine muzikantjes met grote ambities

Wie Wat Waar?
Win or Fail op de Global Lounge op Wantijpop

Muziek:
Enkele covers van zowel ‘gewone’ popsongs, maar ook zeker lekkere rockmuziek, dat is wat deze jonge band wil.

Goed:
Voor deze jonge bandleden is het natuurlijk zeer spannend om op Wantijpop op te mogen treden. Na een jaar oefenen op de Popschool is het dan eindelijk  weer zo ver. Familie, vrienden, docenten, iedereen die betrokken is bij de band is uiteraard aanwezig. Het is altijd leuk om jong talent te zien, en na twee covertjes werd zelfs nog een eigen nummer opgevoerd.


Minder:
Hier en daar werden wat nootjes niet helemaal gehaald, maar dat doet niet onder aan de prestatie van deze muzikale kinderen.

Conclusie: Voor een hoofdact ben je hier aan het verkeerde adres. Dat is ook niet de bedoeling van dit optreden. Het gaat er meer om dat de leerlingen van de Popschool een mooie kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen. De leden van Win or Fail zijn lekker met hun muziek bezig, en het is erg leuk om te zien hoe deze jonge artiestjes zich inzetten.

Cijfer: 8