3voor12 sessies en verslag op Metropolis

Sessies met oa: Jungle By Night, Nick Waterhouse, The Kik e.a.

Redactie 3voor12 ,

3voor12 is zondag 1 juli volop aanwezig op het Metropolis festival in het Zuiderpark in Rotterdam. 3voor12 zuid-holland recenseert, fotografeert en schrijft sfeerverslagen op de website. 3voor12 heeft ook weer een eigen sessiepodium op Metropolis. Tijdens de gratis toegankelijke bakstage sessies kun je genieten van onder andere Active Child, Jungly By Night, Palio Superspeed Donkey en The Kik.

Sinds een aantal jaar organiseert 3voor12 samen met het Metropolis festival bijzondere backstage sessies. Ook dit jaar kun je backstage van verschillende bands genieten. Active Child, Jungle by Night, Cerebral Ballzy, Palio Superspeed Donkey, The Kik, Nick Waterhouse en Connan Mockasin staan bij 3voor12 op het podium. De eerste sessie begint om 13.00 uur, het schema van de optredens is nog niet bekend. Alle sessies zullen na het weekend op 3voor12.nl staan.

Metropolis is een jaarlijks terugkerend gratis festival in het Zuiderpark in Rotterdam. Dit jaar zou het festival eerder eindigen vanwege de EK finale. Vandaag werd bekend dat – vanwege de vroege uitschakeling van het Nederlands Elftal – Metropolis toch langer doorgaat. Van 19.30 tot 21.00 uur vermaakt DJ St. Paul het publiek.

ERBIJ ZIJN?
Het Metropolis festival is een gratis festival, maar wil je zien hoe het in de backstage van zo’n festival er aan toe gaat en wil je getuige zijn van bijzondere optredens in een intieme setting? Meld je dan bij het 3voor12 podium. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Kijk voor het hele programma in de 3voor12 Hooikoorts en als opwarmertje kun je nog even kijken hoe het er vorig jaar aan toe ging op het 3voor12 sessiepodium.