Tips van de week

3voor12 Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd

VPRO Filmnacht
 
Vorige week gaven we al kaarten weg en donderdag is het dan echt zover; de VPRO Filmnacht in de Rotterdamse Schouwburg. Tijdens deze avond hebben de bezoekers de mogelijk om te genieten van films, maar ook om tot in de kleine uurtjes te dansen op de muziek van onder andere Kraantje Pappie, Le Le, Bart Constant en Lefties Soul Connection.
 
Donderdag 26 januari, Rotterdamse Schouwburg, €15/17,50 incl. film, €5/7,50 alleen het feest.
 
Rats on Rafts
 
De Rotterdamse band Rats on Rafts is de afgelopen maanden niet te missen op radio en tv. Het laatste album The Moon is Big is opnieuw uitgebracht door TopNotch en de mannen zijn op tournee in de UK met Minny Pops. Gelukkig staan ze donderdag weer te spelen in hun hometown en nemen ze Harry Merry mee. Ga deze band zien, voordat ze de wereld veroveren.
 
Donderdag 26 januari, Rotown, € 9,--
 
Dirdt (Dubstep)
 
Dirdt is naar eigen zeggen het nieuwste en vieste dubstepfeest Dordrecht. Vrijdag is deze avond gratis toegankelijk en op de line-up staan Piro, Proxima, Dax en The Tazzted. Verwacht een enerverende avond die doorgaat tot 3 uur ’s nachts.
 
Vrijdag 27 januari, Bibelot, gratis
 
Karotte Weekender
 
De Duitse dj Karotte is dit hele weekend in Nederland om keihard te feesten. Nadat hij op vrijdag in Utrecht heeft gedraaid, is zaterdag Factory 010 te Rotterdam aan de beurt. Karotte draait deze avond een set die maar liefst vijf uur gaat duren. Het publiek krijgt de nieuwste techno en house voorgeschoteld. De Rotterdamse dj Sandeep mag de zaal opwarmen.
 
Zaterdag 28 januari, Factory 010, €13,--