Tips van de week

3voor12 Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

LaFaro en KinKobra

Bibelot biedt de bezoekers donderdag en gratis avondje rock. LaFaro uit Belfast stond al op Eurosonic/Noorderslag. Hard, harder, hardst lijkt het motto van deze band,  maar dan wel op een frisse manier. KinKobra is geen onbekende in Zuid-Holland. Deze mannen staan garant voor energieke songs in de stijl van Alter Bridge en Papa Roach en hebben een aansprekende liveshow.

Donderdag 2 februari, Bibelot, gratis

Rumoer met Atiq

Voor de dansliefhebbers is de Popcentrale vrijdag the place to be. Atiq, Dominating Subs en Benefit of the Boomerang brengen een avond vol dub 'n' drumstep, breakz, drum'n bass, rave, jungle/breakcore. Dit alles is helmaal gratis!

Vrijdag 3 februari, Popcentrale, gratis

Hanni El Khatib

De Amerikaanse Hanni El Khatib staat garant voor een avond onvervalste garagerock vermengd met blues, vintage r'n'b en jaren vijftig doowop. Het debuutalbum 'Will The Guns Come Out' is al uitgebracht en staat vol met rauwe songs, warbij gebruik wordt gemaakt van 'fuzzy' gitaren. Kortom, typisch een zanger die je live gezien moet hebben.

Zondag 5 februari, Rotown, €8,--

Monday Mania met The Monotrol Kid en Irenea Vicardi

Iedere maandagavond is café Grounds het toneel voor nieuw talent tijdens Monday Mania. Tijdens dit open podium kan bekend en onbekend talent laten zien wat ze in huis hebben. Op 6 februari aanstaande is het podium voor de Belgische singer songwriterThe Monotrol Kid en Irenea Vicardi die op gitaar en gewapend met een mondharmonica een eigen draai geeft aan nummers van bekende folkmuzikanten zoals Bob Dylan en Elliott Smith.

Maandag 6 februari, Grounds, gratis