Festivalupdate Zuid-Holland

Nieuwe namen Motel Mozaïque en Wantijpop gered

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Ondanks dat de zomer nog ver weg lijkt, is er toch alweer volop festivalnieuws.

 
Nieuwe namen Motel Mozaïque
 
Motel Mozaïque heeft maar liefst acht nieuwe namen toegevoegd aan de line-up: Ane Brun, The Antlers, Jamie N Commons, Hayvanlar Alemi, Friends, Outfit en Cecilia Moisio zijn te zien op het festival dat 19 tot en met 22 april plaats vindt in Rotterdam. Voor meer info en nog meer namen kijk je hier.
 
Ook is bekend geworden dat Blaudzun te zien zal zijn op Motel Mozaïque. Dat is nog niet alles, vrijdag 11 mei 2012 geeft Blaudzun in het kader van Motel Mozaïque een bijzonder concert in De Doelen. De Ierse singer songwriter Emmett Tinley is deze avond als special guest.
 
Wantijpop gered
 
Vanuit Dordrecht bereikte ons het nieuws dat het gratis festival Wantijpop is gered. Het festival kwam in de problemen nadat de gemeente niet meer in Wantijpop wilde investeren. Besloten werd om het festival uit te besteden. Uiteindelijk gaat het bedrijf achter Boulevard of Dance (BOD-groep) verder met het festival dat wordt teruggebracht van twee dagen naar één dag. Over de line-up is nog niets bekend, maar 3voor12 Zuid-Holland houdt je op de hoogte!

Cross-linx in 2012 geschrapt

Minder goed nieuws over het festival Cross-linx. De organisatie heeft bevestigd dat het festival in 2012 niet door zal gaan, omdat de organisatie geen programma heeft kunnen samenstellen die voldoet aan de kwaliteit die de organisatie aan het programma van het festival stelt. Gekochte kaarten kunnen worden terug gebracht naar de zaal. In 2013 zal het Cros-linx festival in Rotterdam plaats vinden op 3 maart.